FeBeD events

19
maart
2018

SAVE THE DATE! FEBED FORUM FOR THE FUTURE

Brussels

FEBED werkt al enige tijd in alle stilte aan een nieuwe concept voor haar jaarlijkse event. We vragen daarom al om in uw agenda maandag 19 maart 2018 vrij te houden! Dan zal het eerste FEBED FORUM georganiseerd worden. We focussen daarbij op de rol en positie van de drankenhandelaar in de toekomst.

FEBED stelt samen met diverse stakeholders vast dat de sector van de drankenhandel in volle beweging is en er binnen een aantal jaar ongetwijfeld helemaal anders uit zal zien. De kernvraag die we dan ook behandeld willen zien op het FORUM is “hoe een drankenhandelaar zich kan voorbereiden en aanpassen aan de wijzigende omstandigheden zodat deze ook in 2025 nog een betekenisvolle rol kan spelen.” Vandaar ook het thema: FEBED FORUM FOR THE FUTURE. Stilzitten en kijken hoe de veranderingen rondom ons zich voltrekken is geen optie. We willen met de volledige keten, overheden en stakeholders in debat treden om werkbare oplossingen te vinden voor alle partijen en versterkt de toekomst tegemoet te treden.

We werken momenteel verder aan de invulling en de praktische kant van de organisatie. We kunnen alvast meegeven dat we een absolute topspreker op het programma hebben staan die u als drankenhandelaar ongetwijfeld zal kunnen inspireren!

Meer info zal binnenkort volgen!