7de Dag van de Drankenhandelaar

woensdag 3 mei 2017 —

Tijdens het laatste weekend van november organiseert FeBeD, de Federatie van Belgische Drankenhandelaars, voor de zevende keer de Dag van de Drankenhandelaar. Op 25, 26 en 27 november verwennen maar liefst 68 van onze drankenspecialisten hun cliënteel, consumenten en horecazaken, met degustaties, uitzonderlijke promo’s en animatie op en rond het winkelpunt. Tijdens hetzelfde weekend wordt ook het startschot gegeven van de officiële BOB-campagne. Onze drankenhandelaars afficheren niet enkel deze campagne maar zorgen ook voor de distributie van het BOB-promomateriaal naar de meer dan 35.000 horecazaken die zij beleveren.

FeBeD stimuleert zijn leden met de Award van de Dag van de Drankenhandelaar om deel te nemen aan deze dag en er voor de klanten een unieke ervaring van te maken. De FeBeD-jury bezoekt alle deelnemers tijdens het lange weekend en selecteert de winnaar met de beste en meest originele initiatieven en acties. We zijn benieuwd wie met de trofee aan de haal gaat.

Drinkcenters worden nog te vaak geassocieerd met enkel bieren, waters en limonades. De voorbije jaren evolueerde het gamma van het doorsnee drinkcenter bijzonder snel. Vandaag vind je er ook een mooi aanbod van wijnen, champagnes, cava, gedistilleerd enz. Het gin- en whiskyassortiment bijvoorbeeld van een drinkcenter anno 2016 is echt indrukwekkend. De persoonlijke service en productkennis van de zaakvoerder en zijn personeel krijg je er gratis bovenop.

De consument vindt in zijn drinkcenter een ongeëvenaard drankenassortiment van alle mogelijke merken per eenheid of per krat. Vanuit duurzaamheidsoogpunt stimuleren we in de eerste plaats de gewaarborgde en dus herbruikbare verpakkingen. Geschenkverpakkingen op maat maken van jouw aankoop meteen het ideale (relatie)geschenk.

Service schrijven we met een grote ‘S’: voldoende gratis parking en beperkte wachtrijen aan de kassa’s zijn de norm. En indien gewenst, brengt de drankenhandelaar de aankopen graag naar de wagen van de klant. Uniek in het retaillandschap!


Via deze link vind je alle informatie over de deelnemende drankenhandelaars.

Voor meer informatie, contacteer

Marc De Keyzer, woordvoerder
GSM 0475/27.23.36
Fax 02/719.20.25
marc.de.keyzer@dekeyzer-drinks.be

Walter Herrebosch, directeur
Tel 02/410.33.47 – GSM 0475/37.44.91
Fax 02/719.20.25
walter@febed.be