92 winkels nemen deel aan de Dag van de Drankenhandelaar!

maandag 20 november 2017 —

Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 november organiseert FEBED voor de 8e keer de Dag van de Drankenhandelaar. Dit jaar nemen 92 winkels deel. Een overzicht van alle deelnemers kan u raadplegen via Google Maps. We moedigen ook iedereen aan om foto’s van de verschillende initiatieven te posten op onze Facebookpagina. Op die manier kunnen we tonen aan de buitenwereld dat een drankenhandelaar vandaag heel wat de bieden heeft!

De Dag van de Drankenhandelaar is bestemd om onze sector in de kijker te plaatsen (aandacht van de consument, maar ook van de media, de producenten...).

AB InBev zal per deelnemende handelaar voorzien in 3 table-displays met elk 24 Jupiler steak-plates. Elke klant krijgt 1 steak-plate bij aankoop van 1 bak Jupiler 24x25cl.

Freedom zal een foldertussenkomst van 100 € (excl. BTW) toekennen aan die deelnemers die de Freedom Pils in promotie zetten. Let op, de tussenkomst zal alleen uitbetaald worden indien u ons het bewijs aanlevert van de folder waarin u reclame maakt voor de Freedom Pils (eigen folder of bijvoorbeeld via een advertentie in een lokale krant).