Bar-le-Duc verduurzaamt horeca!

vrijdag 13 juli 2018 —

Vanuit de federale en regionale overheid en de Europese Commissie, worden de eisen ten aanzien van duurzame verpakkingen versneld en verhoogd. United Soft Drinks loopt hierin voorop en wil met de drankenhandelaars aan deze eisen invulling geven.

Hoe kan dit gerealiseerd worden? Komend sportseizoen zal volledig in het teken staan van duurzaam verpakt mineraalwater in de sporthoreca. Bar-le-Duc Mineraalwater is het enige merk in België wat deze sportieve ambitie aangaat. De 100% bottle-2-bottle gerecycleerde fles van Bar-le-Duc wordt gebruikt voor alle mineraalwaters en mineraalwaters met aroma. Geen andere water- of frisdrankleverancier dan Bar-le-Duc doet dit.

Om de horeca verder te verduurzamen bezoeken ze alle sportclubs en ondersteunen ze de sport met materialen ter bevordering van recyclage. Als het aan Bar-le-Duc ligt is de sporthoreca binnen een aantal maanden koploper in de algehele horeca ten aanzien van duurzaam verpakte dranken. De andere horeca kan daarna niet achterblijven.

Bar-le-Duc vraagt de onmisbare hulp van de drankenhandelaar. Enkel samen ontstaat het maximale resultaat: een duurzamere sporthoreca. Neemt u dus gerust contact met uw Rayon Manager van United Soft Drinks.

www.bar-le-duc.nl