Belgian Beer Weekend van 7 tot 9 september

vrijdag 7 september 2018 —

Van vrijdag 7 tot zondag 9 september 2018 organiseren de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers en de Belgische Brouwers, in samenwerking met de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de 20de editie van het BELGIAN BEER WEEKEND.

Ook dit jaar zal de Grote Markt van Brussel als decor dienen voor deze gebeurtenis geheel gewijd aan onze nationale drank. Zo zal u de gelegenheid hebben om uitstekende Belgische bieren te degusteren op één van de mooiste pleinen ter wereld.

Gedurende het hele weekend zullen meerdere kleine, middelgrote en grote Belgische brouwerijen (zie deelnemerslijst) u een zeer ruim aanbod van hun producten voorstellen waardoor u de verschillende soorten bieren die zorgen voor de faam van ons land kan ontdekken (zie bierkaart).

Toegang is gratis. U betaalt uw bieren met speciale BBW-breekmunten die aan de kassa’s op en rondom de Grote Markt verkocht worden. U dient tevens één (of meerdere) waarborgjeton(s) voor de bierglazen (3 EUR/waarborgjeton - deze jeton is terugbetaalbaar) aan te kopen.

www.belgianbrewers.be