Bière des Amis, het bier van Néobulles

vrijdag 11 januari 2019 —

Met zijn nieuwe bier geeft Néobulles je het perfecte excuus om je vrienden snel terug te zien!

Als je een biertje deelt met je vrienden spelen tijd noch plaats een grote rol. Het gaat hem om die momenten van blij weerzien, zonder zorgen, om het bij pot en pint te hebben over oude herinneringen of nieuwe projecten, kortom de eenvoudige dingen van het leven die echt van tel zijn…

Dit karaktervol Bière des Amis® wordt gebrouwen volgens een aloud ambachtelijk recept, maar mikt niet enkel op ervaren zythologen. Hier is geen sprake van een I.P.A., tot de verbeelding sprekende smaken, Guatemalteekse hopsoorten of op vat gerijpt bier... Het is de kwaliteit van zijn 100% Belgische ingrediënten die er een uitzonderlijk ambachtelijk bier van maken.

Ze hadden slechts één ding voor ogen: een lekker dorstlessend biertje brouwen dat onder vrienden graag wordt gedronken.

Het Bière des Amis® is zoveel meer dan een klassieke pils. Dit blonde bier van hoge gisting wacht enkele weken geduldig tot de tweede gisting op fles de natuurlijke sprankeling teweegbrengt en alle aroma’s doet vrijkomen. Kwaliteit vergt tijd, vriendschap ook…

Met een Alc. Vol. van 5,8% is Bière de Amis® een karaktervol goudblonde bier, dat zich toch gemakkelijk laat drinken en heel goed de dorst lest. Dit Vriendenbier is zacht en smeuïg en heeft een aangename lichte, bittere nasmaak.

De unieke vorm en inhoud (66cl) van de fles nodigen uit tot delen. Eenvoudig, authentiek en met respect voor traditie. Voor de kleinere, individuele geneugten bestaat het Bière des Amis® ook in flessen van 33 cl. Niet om te delen, maar om weg te schenken, of om jezelf een plezier te doen.

LIKE, SHARE, COMMENTS,… En als we nu eens een Bière des Amis® deelden!…

www.neobulles.be