Bierproeverij Grobbendonk - Bierhandel Willems & zoon - Het Anker On Tour

vrijdag 9 november 2018 —

Op donderdag 13 december trekt Het Anker On Tour naar Grobbendonk. Voor deze begeleide bierproeverij ben je van harte welkom bij Bierhandel Willems & Zoon, meermaals verkozen tot een van de beste bierhandels van België.

Vanuit de fundamenten die vader Louis optrok, hebben Johan en zijn echtgenote Gitte de zaak uitgebouwd tot een vaste waarde in de bierwereld met een enorm uitgebreid assortiment en een eigen webshop. De Kempense gezelligheid is gelukkig steeds gebleven, met de nodige tijd voor een persoonlijke service.

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Een Ankeravond is veel meer dan een bierproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Onder leiding van onze professionele biersommelier leren zelfs de grootste bierkenners nog bij.

Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de Ankeravond On Tour in Bierhandel Willems & Zoon met de sympathieke zytholoog Bert Mattys van Bert en Bier!

Reserveren noodzakelijk via www.hetanker.be/evenementen