Bierproeverij Peizegem (Merchtem)- Biercentrale De Bierschuur - Het Anker On Tour

donderdag 11 oktober 2018 —

Op donderdag 15 november trekt Het Anker On Tour naar Peizegem (Merchtem). Voor deze begeleide bierproeverij ben je van harte welkom bij Drankencentrale De Bierschuur.

Bij Jenny & Christof staat ‘flessengeluk’ centraal: voor iedere gelegenheid is er de ideale fles om te kraken, met vrienden, familie, of gewoon alleen, voor een moment van vieren, van gezelligheid, van genieten, van geluk. Bij De Bierschuur helpen ze je graag die ideale fles te vinden. Bovendien is de winkel begin dit jaar volledig vernieuwd en het resultaat mag er wezen!

Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier op een originele manier. Een Ankeravond is veel meer dan een bierproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Onder leiding van onze professionele biersommelier leren zelfs de grootste bierkenners nog bij.

Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.

Schrijf je snel in voor de Ankeravond On Tour in Drankencentrale De Bierschuur met de sympathieke zytholoog Bert Mattys van Bert en Bier!

Reserveren noodzakelijk via www.hetanker.be/evenementen