BOMBrewery lanceert een nieuwe editie van de Belgian Oak Vintage

vrijdag 8 november 2019 —

BOMBrewery lanceert een nieuwe editie van de Special Roast Belgian Oak: de Belgian Oak Vintage 2019. Na 2013, 2014, 2015, 2016 en 2018 is dit populaire bier op algemeen verzoek terug van weggeweest.

Voor de Belgian Oak Vintage 2019 roosterde Bert Van Hecke het hout van een Belgische eik op verschillende temperaturen. Deze Vintage is opnieuw een krachtig en majestueus degustatiebier geworden met een erg zachte smaak en duidelijke houttannines.

Net zoals bij de vorige edities gaat het om een limited edition. De Oak in flessen van 75 cl is perfect bewaarbaar en zal een smaakevolutie doormaken. Wie karakter heeft kan enkele flessen in de kelder bewaren om te ontdekken hoe de smaak van de Belgian Oak met de tijd nog intenser wordt. Nieuw bij deze limited edition is dat het bier ook verkrijgbaar is in flessen van 33 cl.

De nieuwe Belgian Oak is het derde nieuwe bier dat BOMBrewery in 2019 brouwt. In het maart bracht BOMBrewery de Triporteur Haze op de markt. Deze New England IPA van 6,8% is ondertussen uitverkocht. In mei volgde de Triporteur Hit, een witbier van 4,8% voor echte moutliefhebbers op basis van sinaasappelschillen. En nu is er dus de nieuwe Belgian Oak Vintage 2019.

www.bombrewery.com