Brouwerij Haacht huldigt Brusselse Brasserie Ommegang in

vrijdag 28 juni 2019 —

Brouwerij Haacht, dat onder andere het bekende Ommegang-bier brouwt, heeft gisteren een gloednieuw grand café geopend in het centrum van Brussel. Een 100-tal gasten woonden de officiële opening bij.

Het horecahart van Brussel is een klassiek grand café rijker. Brasserie Ommegang is een charmante zaak die baadt in typisch Brusselse grandeur. Ze staat bovendien in het teken van een bekend stuk cultureel erfgoed: de Ommegang, de jaarlijkse herdenking van de intrede van Keizer Karel in Brussel in 1549.

“We hebben met deze brasserie in de allereerste plaats een gezellige en bruisende ontmoetingsplaats voor de Brusselaar gecreëerd, in de typische grandeurstijl van weleer”, zegt Boudewijn van der Kelen, marketingdirecteur van Brouwerij Haacht. “We zien Brasserie Ommegang als een flagship store voor onze brouwerij. Een plek waar je onze bieren, waaronder onze Ommegang, in optimale omstandigheden kan degusteren: getapt en geserveerd volgens de regels van de kunst, in een stijlvolle setting. Bovendien kan je er genieten van een heerlijke Belgisch-Franse brasseriekeuken.”

www.haacht.com