Brouwerij Van Honsebrouck start met Michelle’s Pub

vrijdag 29 september 2017 —

Terwijl in Ingelmunster volop de sloopwerken bezig zijn van de oude brouwerij – in de plaats komt een woonzone –, wordt op de nieuwe locatie in Emelgem volop gebouwd. Vanaf 1 december zal het Bierkasteel naast uiteraard de brouwerij, een shop, brasserie en zalen ook over Michelle's Pub beschikken. Het wordt een soort bruine kroeg en zal gerund worden door Michelle Van Honsebrouck, dochter van huidig CEO Xavier Van Honsebrouck.

De werken worden binnenkort opgestart. “Michelle's Pub zal komen in wat nu De Troonzaal heet, een van de feestzalen. Die verhuist naar een andere locatie binnen het Bierkasteel”, zegt marketingverantwoordelijke Bruno Lambert. “De realisatie ervan biedt meteen een aantal mogelijkheden.”

Eens open zal de pub uiteraard het volledige assortiment aanbieden van Van Honsebrouck waarvan zes bieren op vat. “Ook een snack uit het vuistje zal mogelijk zijn.” Michelle heeft net een butleropleiding achter de rug. “En die komt uitstekend van pas voor deze nieuwe uitdaging”, zegt ze. “Let wel: we willen geen concurrentie zijn voor de bestaande horeca. Daarom sluiten we elke dag om 20 uur.”

Of er straks ook een nieuwe editie van Winterkasteel komt, staat nog niet vast. “Wel zullen we iets doen. Wellicht in combinatie met Michelle's Pub”, zegt Bruno Lambert. “Tussen Kerst en Nieuwjaar blijven we immers open.”

www.vanhonsebrouck.be