Coca-Cola lanceert 7 nieuwe suikervrije dranken

woensdag 3 mei 2017 —

Vandaag is bijna één op de twee Coca-Cola’s suikervrij. Belangrijke reden daarvoor is het succes van Coca-Cola zero sugar, dat intussen al goed is voor 33% van alle Coca-Cola-varianten. Suikervrije (fris)dranken zitten in de lift en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Coca-Cola meer innovaties aankondigt in dat specifieke segment. Coca-Cola wil immers inspelen op belangrijke evoluties in de maatschappij en op de behoeften van nieuwe generaties en consumenten.

Fanta zero Pink Pomelo – verkrijgbaar sinds 20 maart

Met Fanta zero Pink Pomelo brengt Fanta een nieuwe, zomerse variant op de Belgische markt: roze pomelo, een kruising tussen pompelmoes en grapefruit. Verkrijgbaar in een bolvormig petflesje van 250 ml.

Coca-Cola zero sugar lemon & Coca-Cola zero sugar cherry – verkrijgbaar sinds 3 april

Ook binnen het merk Coca-Cola zijn consumenten meer dan ooit op zoek naar variatie in hun frisdranken en daarbij kiezen ze steeds vaker voor een suikervrije variant. Vandaar de lancering van Coca-Cola zero sugar lemon en Coca-Cola zero sugar cherry binnen de Coca-Cola-familie. Verkrijgbaar in blik 250 ml en petfles 1,25 l.

Sprite zero Mint & Sprite zero Cranberry – verkrijgbaar sinds 3 en 17 april

Sprite krijgt er deze maand ook twee nieuwe zero-varianten bij. Met mint en cranberry kiest Coca-Cola voor trendy én gesofisticeerde accenten bij de vertrouwde Sprite smaak. Verkrijgbaar in blikjes van 330 ml.

Chaudfontaine Fusion – ·Framboos- en limoensmaak & Limoen- en muntsmaak – verkrijgbaar sinds 10 april

Amper een jaar na de lancering krijgt Chaudfontaine Fusion er twee nieuwe smaken bij: framboos-limoen en limoen-munt. Het licht bruisende mineraalwater met natuurlijke fruitaroma’s kent dan ook veel succes. In België zet de trend van gearomatiseerd water door en blijft Chaudfontaine investeren in innovatieve verfrissing, zonder suiker of calorieën.  Verkrijgbaar in 500 ml PET.

www.cocacolabelgium.be