Dag van de Drankenhandelaar 23 november

vrijdag 25 oktober 2019 —

82 Drankenhandelaars met hun 119 winkels nemen deel aan de Dag van de Drankenhandelaar.  Dit zijn er 34 % meer als vorig jaar!

Onze campagne ‘ Doe de Fles nog eens vol’ slaat duidelijk aan en we beklemtonen onze sterkte waarmee we ons onderscheiden van andere distributie kanalen.

Het promotie materiaal is allemaal besteld. Op basis van de planning die we van de verschillende leveranciers ontvangen hebben, zal dit net op tijd bij jullie geleverd worden. 

Eerstdaags ontvang je van ons de promoties die de sponsors-producenten (AB-InBev, Alken-Maes, Evian, Lipton Ice Tea, Looza, Spadel en Swinkels Family Brewers) voorzien voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’.  Zij krijgen van ons de lijst van alle deelnemers, zodat hun vertegenwoordigers met jullie contact kunnen opnemen om die promotie in jullie winkel extra in de kijker te stellen en prima te verzorgen.

De deelnemers krijgen deze week de visuals digitaal doorgestuurd zodat je die kan gebruiken voor jullie website en voor promotie materiaal die je zelf wil aanmaken.

Het script van de facebook campagne hebben we goedgekeurd.  Het script voor de animatie film is in opmaak.

De lijst van de deelnemers is beschikbaar op Google Maps (klik HIER).