Eindejaar Geschenken Beurs GéPéBé

vrijdag 14 februari 2020 —

Een eindejaars- of kerstpakket is een samengesteld cadeau dat bijvoorbeeld een werkgever omstreeks Kerstmis of Oudjaar aan zijn personeelsleden geeft.

Met het kerstpakket willen werkgevers hun werknemers een prettige kerst wensen. Een kerstpakket is meestal een doos, mand of tas met presentjes. De inhoud van een kerstpakket verschilt per jaar. Meestal bevat het luxe levensmiddelen met een blijvend geschenk erbij. Daarnaast zijn er kerstpakketten die door de medewerkers zelf mogen worden uitgezocht en waarbij de medewerker dus een kerstpakket-op-maat krijgt. Dit is vaak een blijvend geschenk, een dagje uit of een donatie aan een goed doel.

De coöperatieve vereniging WGDP is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs GéPéBé, die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron in Rosmalen (NL) wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 30 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván eindejaar pakketten met elkaar omgaan.

De GéPéBé is een besloten vakbeurs waar enkel en alleen samenstellers van kerst-, eindejaar- en geschenkpakketten voor worden uitgenodigd. De beurs is kosteloos en exposanten bieden de gasten een lunch en diner aan. De beurs wordt gehouden in Rosmalen (NL) op 3, 4 en 5 maart 2020.

Naast Nederlandse en Duitse bedrijven staan ook een aantal Belgische bedrijven op deze beurs. Daarnaast wordt de beurs bezocht door zowel Nederlandse als Belgische samenstellers.  Graag willen zij de leden van FEBED kennis laten maken met het fenomeen eindejaarspakketten en wat de mogelijkheden zijn. Dit kan op 3, 4 of 5 maart 2020. Middels onderstaande link kunt u een uitnodiging aanvragen:

https://www.databadge.net/gpb2020/reg/?discount=27W7X4SV

www.gepebe.nl