Fanta Apple-Cherry kleurt Halloween bloedrood

donderdag 26 oktober 2017 —

Appelsienschijfjes als skeletogen en een citroenpartje als heksenmond. Met een leuke limited edition laat Fanta Halloween niet onopgemerkt voorbijgaan. Consumenten kunnen tijdelijk een nieuwe smaak ontdekken, Fanta Apple-Cherry, en zich helemaal uitleven met spannende verpakkingen, waaraan ook nog een exclusieve Snapchat®-actie is verbonden.

Deze Halloween heeft Fanta zijn eigen griezeldrank: Fanta Apple-Cherry, een nieuwe limited edition die verkrijgbaar is in 250 ml petflesjes. Niet toevallig is hij bloedrood – maar tegelijk smaakt hij superfruitig.

Om het dit jaar extra spooky te maken, brengt Fanta ook Halloween-verpakkingen uit. De Israëlische illustrator Noma Bar ontwierp vier beelden, gebaseerd op de typische Halloween-figuren. Zo brengen een heks, een skelet, een zombie en een vampier de Fanta-verpakkingen tot leven. Zowel de 330 ml blikjes als de 250 ml en 500 ml petflesjes krijgen tijdelijk deze opvallende Halloween-look.

Aan de Halloween-verpakkingen is ook een exclusieve Snapchat®-actie verbonden. Via een Snapcode krijgen consumenten toegang tot unieke Snapchat®-filters en lenzen. Elke dag is er een andere lens/filter beschikbaar, en hoe dichter bij Halloween, hoe angstaanjagender. De Snapchat®-actie loopt tot 11 november 2017.

www.fanta.be