FEBED ACADEMY 24.06.2019

vrijdag 7 juni 2019 —

Met de FEBED Academy wenst FEBED haar leden te informeren over recente evoluties die belangrijk zijn voor hun bedrijfsvoering. Externe gastsprekers, gespecialiseerd in het onderwerp, komen de evoluties toelichten.  

  • Notaris Katrien Van Kriekinge komt toelichting geven over de wijzigingen in de Vennootschapswetgeving met specifieke aandacht voor de BVBA en de NV.
  • Jos Schockaert van Liantis geeft een demo over de applicatie die ze ter beschikking hebben om risico analyses op te maken voor alle functies in uw bedrijf, wat een wettelijke verplichting is.
  • Daarna komt Jan Dobbelaere myHLS tonen, een B2B applicatie om de samenwerking met de horeca-uitbaters te versterken en te professionaliseren. Kan inspirerend zijn voor de initiatieven die je zelf wil ondernemen.

De vergadering wordt kort gehouden.  Maximum 2 Hr. Achteraf is er de mogelijkheid om de brouwerij van onze gastheer en zijn assortiment beter te leren kennen. 

De FEBED Academy gaat door om 14.00 uur bij Brouwerij Lindemans : Lenniksebaan 1479, 1602 Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw)

Als je niet kan deelnemen op 24 juni en toch graag de toelichting van die onderwerpen bijwonen, kan je aansluiten bij de Franstalige FEBED Academy die doorgaat op maandag 17 juni om 10.00 u bij Trolls & Bush – Grand Place 6 – Ath.  Gelieve Info@febed.be hiervan te informeren.