FEBED FORUM FOR THE FUTURE 19 maart (Wild Gallery – Vorst)

vrijdag 12 januari 2018 —

Zoals aangekondigd organiseert FEBED het eerste FEBED FORUM op 19 maart in de Wild Gallery in Vorst. Noteer de datum alvast in uw agenda! We voorzien een inhoudelijk zeer sterk programma waar u als drankenhandelaar, producent of stakeholder heel wat van zal kunnen opsteken! We meldden eerder al de bevestiging van Jean-François van Boxmeer (CEO Heineken International) als keynote speaker. Daarna volgt een panelgesprek met topvertegenwoordigers van de producenten, drankenhandelaars en de horeca. Ook deze namen zullen snel bekend gemaakt worden! Inschrijven zal binnenkort mogelijk zijn via onze site!

Naast een inhoudelijk programma voorzien we ook in een netwerkruimte waar sponsors en producenten aanwezig kunnen zijn en hun engagement naar de sector toe kunnen tonen. Diverse sponsors hebben ondertussen hun deelname bevestigd. Producenten die nog niet hebben ingetekend op een sponsorpakket vragen we om dit snel te bevestigen zodat we alles tijdig klaar krijgen.

Leden van FEBED zullen gratis kunnen inschrijven voor het event (2 tickets per firma). Niet leden zullen 150 euro per ticket dienen te betalen. We hopen alvast om u te mogen verwelkomen, noteer dus zeker de datum in uw agenda!