FEBED sluit samenwerkingsovereenkomst af met ADMB

maandag 15 januari 2018 —

Om onze leden nog beter te kunnen ondersteunen heeft FEBED een structurele samenwerking afgesloten met HR dienstengroep ADMB. Via het partnership willen we samen de vele drankhandelaars optimaal informeren en begeleiden in hun personeelsbeleid. Groep ADMB ondersteunt ondernemers in alles wat te maken heeft met de mensen die hen omringen: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een dienstverlening aanbieden die naadloos aansluit op uw noden.

Binnenkort kan u al een eerste concreet resultaat van deze samenwerking in uw bus verwachten. Elk FEBED-lid zal een leaflet ontvangen met informatie over de flexijobs en hoe deze toe te passen in uw eigen onderneming. In de komende periode mag u van ons nog meer informatie en ondersteuning verwachten. De sociale nieuwsbrief zullen we binnenkort ook helemaal vernieuwen en deze zal eveneens in samenwerking met ADMB tot op een hoger niveau worden getild.

Naast de bijkomende dienstverlening die we u zullen kunnen aanbieden zijn er eveneens ook ledenvoordelen verbonden aan een aansluiting bij ADMB. Ook hierover zal u binnenkort meer informatie ontvangen. U kan erop rekenen dat we alles in het werk stellen om u als ondernemer optimaal te ondersteunen.

www.admb.be