FEBED wenst U een gezond en succesvol 2021 toe !

dinsdag 29 december 2020 —

2020 is helemaal anders verlopen dan we ons hebben voorgesteld toen we onze wensen voor 2020 hebben overgemaakt. Niemand had verwacht dat een virus onze samenleving dermate ging beïnvloeden en ons een gans jaar in de ban houden. Met catastrofale gevolgen voor onze bedrijven en voor onze klanten. Al onze gewoontes, werkwijzen en sociale contacten werden overhoop gegooid.

De werking van FEBED werd eveneens overhoop gegooid. Sinds maart werken we in crisis modus.  We hebben jullie zo goed als mogelijk ondersteund door de permanent wijzigende regelgeving op de voet te volgen, lobby werk verricht om de nodige steunmaatregelen te bekomen voor onze sector en waar we toch mogen stellen dat we de belangrijkste steunmaatregelen bekomen hebben die we met het Bestuursorgaan als prioritair hadden vastgelegd. We hebben niet minder dan 30 communicaties naar jullie uitgestuurd met informatie over de laatste evoluties op het vlak van regelgeving en de steunmaatregelen waarvoor jullie in aanmerking kunnen komen.  Maar het werk is nog niet af.  Ook vandaag nog zijn we in contact met verschillende kabinetten en overkoepelende organisaties om bijkomende steunmaatregelen voor jullie te bekomen.
Daarnaast hebben we onze gewone activiteiten verder gezet en de business blijven ondersteunen.

We danken jullie voor het vertrouwen dat jullie het voorbije jaar in ons gesteld hebben en we zullen er alles aan doen om jullie in 2021 verder te ondersteunen.  Door onze krachten te bundelen en samen te werken binnen FEBED, staan we sterker en kunnen we meer bekomen voor onze sector.

We verwachten dat in 2021 de toestand geleidelijk aan zal verbeteren en we terug naar een normale activiteit zullen evolueren.
Het Bestuursorgaan en het FEBED team wensen U een gezond en succesvol 2021 toe !