Feestelijk jaar voor De Appelaere: jubileum en nieuwe directeur

vrijdag 14 februari 2020 —

De grondlegger van De Appelaere, Henk Tazelaar, gaat genieten van de boomgaard in zijn eigen tuin en doet een stap terug. Rémy de Bruijn (52) uit Prinsenbeek wordt de nieuwe algemeen directeur van het familiebedrijf in pure fruitsappen.

De Appelaere brengt sinds 1995 natuurlijke fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. 2020 is een bijzonder jaar, met de aanstelling van een nieuwe directeur én een jubileum. De Appelaere heft het glas op het 25-jarig bestaan.

Henk Tazelaar (71 jaar) is ondernemer in hart en nieren, al vanaf zijn 17e. Hij gooide het roer als fruitteler om en zag brood in pure fruitsappen. Zijn passie voor eerlijke producten wordt gedeeld door de nieuwe directeur Rémy. Hij vormt vanaf 1 februari het management samen met Janine Tazelaar, de jongste dochter van Henk. Carin Tazelaar, de oudste dochter, stond tot voor kort ook aan het roer van De Appelaere. Zij richt haar pijlen vanaf nu op persoonlijke, nieuwe kansen buiten het familiebedrijf.

Het bedrijf De Appelaere blijft eigendom van de familie Tazelaar. Henk blijft nauw betrokken bij het beleid. Rémy neemt de dagelijkse algehele leiding op zich. Janine blijft zich als vanouds concentreren op marketing, communicatie en media. Het management houdt vast aan de huidige koers: het op duurzame wijze produceren van fruitsappen van de hoogste kwaliteit. Door de komst van Rémy liggen er vooral kansen in het aanboren van andere markten.

www.appelaere.nl