Fuze Tea, 2 nieuwe smaken én nummer 2 in de Belgische markt

vrijdag 12 april 2019 —

Vorig jaar maakte België kennis met het nieuwe ijstheemerk Fuze Tea: een unieke fusie van thee, fruit en kruiden. Vandaag, 1 jaar na de lancering, is het merk niet alleen de nummer 2 in de Belgische retailmarkt, maar zorgt het ook voor een verschuiving in het ijstheelandschap naar meer en meer liefhebbers van de niet-bruisende varianten. Fuze Tea breidt zijn gamma nu ook uit met 2 nieuwe niet-bruisende smaken: Black Tea Lemon Lemongrass en Green Tea Lime Mint.

Fuze Tea maakt het verschil in het ijstheeaanbod door zijn unieke samenstelling: de combinatie van thee, fruit en kruiden. Dat weerspiegelt zich niet alleen in zijn heerlijke smaak, maar vanaf dit jaar ook nog duidelijker in de communicatie rond Fuze Tea. Daarnaast blijft de consument op zoek naar nieuwe, verrassende combinaties en daar biedt de lancering van 2 nieuwe smaken Black Tea Lemon Lemongrass en Green Tea Lime Mint een antwoord op. Een zwarte theevariant met citroen en een toets van limoengras en een groene theevariant met limoen en een toets van munt. Beiden zijn caloriearm en niet-bruisend.

Het thee-extract in Fuze Tea is nu gecertificeerd door de ‘Rainforest Alliance’, een organisatie van mensen, bedrijven, regeringen en gemeenschappen die zich inzet voor een duurzame landbouw. In de praktijk betekent dit dat de thee die Fuze Tea gebruikt geproduceerd wordt door landbouwers die de biodiversiteit beschermen en erover waken dat de natuurlijke bronnen op een duurzame manier benut worden.

www.cocacolabelgium.be