Fuze Tea Black Tea, Apple & Cinnamon: drink hem warm of koud

vrijdag 8 november 2019 —

Fuze Tea, de nieuwe ijsthee die sinds begin 2018 verkrijgbaar is in België, lanceert een nieuwe limited edition die zowel koud als warm kan gedronken worden: Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon. Een unieke smaak die voor extra gezelligheid zorgt tijdens de koude wintermaanden en je helpt om die noodzakelijke rustmomenten in te bouwen doorheen je drukke dagschema.

Anno 2019 hebben we het altijd druk. Verplichtingen hier, afspraken daar, en dan zijn er ook nog onze smartphones en tablets, waarop we steeds meer tijd spenderen. Dit zorgt er ook voor dat we heel veel impulsen krijgen, en het moeilijker en moeilijker wordt om écht te ontspannen. Het is nochtans heel belangrijk om rustmomenten in te bouwen doorheen de dag, want die kleine pauzes loodsen ons doorheen de drukke dagen en zorgen ervoor dat we beter in staat zijn om alle ballen in de lucht te houden.

Fuze Tea speelt hierop in met haar nieuwe limited edition die zowel warm als koud kan gedronken worden: Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon. De mix van appel en kaneel zorgt voor een heerlijk moment van ontspanning. Drink hem warm voor een extra cosy me-time momentje thuis of op het werk, of gewoon koud als je onderweg bent en ook even die welverdiende pauze wil inlassen.