Haacht lanceert de SUPER 8 Flandrien

vrijdag 23 november 2018 —

Brouwerij Haacht lanceert op de Horeca Expo haar nieuwe SUPER 8-bier, de SUPER 8 Flandrien. Het gaat om een blond bier met onder andere vanille en toetsen van eik. Een stevige doordrinker voor de echte doorzetter.

De SUPER 8-familie bestond al uit vier bieren in vertrouwde bierstijlen, maar met een ongewone twist. Vandaag krijgen de SUPER 8 Export, IPA, Blanche en Saison er een stevige broer bij: de SUPER 8 Flandrien, waarmee SUPER 8 zich lanceert in de wereld van de blonde bieren. De twist zit deze keer in de toevoeging van aromahop, vanille, en toetsen van eik en koriander als smaakmakers. Met zijn alcoholpercentage van 5,9% is het een stevige en lekkere doordrinker.

De SUPER 8 Flandrien heeft zijn naam niet gestolen. Het bier is de perfecte trofee voor iedereen die zich dag in dag uit probeert te overtreffen. De beker voor elke prestatie. Klein of groot. Op de fiets, maar vooral ook ernaast. Een bier voor doorzetters dus, waarvoor ‘de Flandrien’ het perfecte symbool is: het wielrennerstype dat nooit opgeeft en daardoor ook de harten van het publiek veroverd heeft.

Boudewijn van der Kelen, marketingdirecteur bij Brouwerij Haacht, is erg opgezet met de meest recente aanwinst: “SUPER 8 is een jong Belgisch bierverhaal - dat ondertussen aan zijn vijfde hoofdstuk toe is - en is de exponent van het typische eigenzinnige en innovatieve karakter waar onze brouwerij zo fier op is. Het gamma slaat al sinds de lancering enorm aan bij de nieuwe generatie bierdrinkers, de moderne liefhebbers van echt Belgisch bier, en ik ben er zeker van dat die populariteit met deze straffe SUPER 8 Flandrien alleen maar zal toenemen.”

www.haacht.com