Haverdrank Pajottenlander

vrijdag 31 juli 2020 —

Haverdrank Pajottenlander is in België de eerste biologische haverdrank in een milieuvriendelijke glazen statiegeldfles.

Pajottenlander produceert sinds 1987 biologische fruit- en groentesappen. Bewust en respectvol omgaan met mensen, met de aarde en de natuur ligt aan de basis van het familiebedrijf. Steeds valt de keuze op kwaliteit en op de meest ecologische oplossingen.

De vele plantaardige dranken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn (rijst-, soja-, kokos-, haver-, spelt-, en andere granendranken) zijn allemaal in drankkartons / brikverpakking, met andere woorden in wegwerpverpakking.

Omdat Pajottenlander specialist in herbruikbare statiegeldflessen is, breiden ze hun assortiment uit met de eerste plantaardige drank in statiegelflessen. In 1987 gestart met fruitteelt, begon Pajottenlander al spoedig met de verwerking van de overvloedige oogstopbrengst tot fruitsappen en andere fruitbereidingen. Een ongelooflijk vakmanschap, grote bezieling en eerlijke handel zorgen voor een organische groei van het bedrijf sinds het prille begin.

Kenmerken:

  • Verwerking van de volkoren haverkorrels, met al hun goede eigenschappen.
  • Kwaliteit : dezelfde topkwaliteit die het bedrijf hanteert voor al haar sappen en dranken.
  • Milieuvriendelijke glazen statiegeldfles : glas is inert. Dit betekent dat er geen enkele uitwisseling is van geur of smaak tussen de inhoud en het glas. Glazen flessen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zonder chemische toevoegingen, en zijn 100% en oneindig recycleerbaar.
  • De haver wordt actueel gegarandeerd geteeld in Duitsland, dus geen aanvoer uit verre landen. Maar de volgende ambitie van de producent is Belgische haver te gebruiken.

Deze drank kan koud of warm verbruikt worden, puur of gemengd met cacao enz. Die is ook geschikt om te bakken en te koken, in alle recepten waarin koemelk gebruikt wordt.

www.pajottenlander.be