HorecaComeback

dinsdag 7 april 2020 —

HorecaComeback is een initiatief van heel wat horecapartners om samen ondernemingen in de horecasector te ondersteunen tijdens de coronacrisis én om consumenten binnenkort weer te laten genieten in hun favoriete restaurants, snackbars en cafés.

Op de website van HorecaComeback kunnen waardebonnen aangeschaft worden door horecaliefhebbers. Deze bonnen helpen horecazaken aan extra inkomsten nu ze gesloten zijn maar hun vaste kosten wel blijven doorlopen. Consumenten kunnen de bonnen inwisselen in de zaak van hun keuze van zodra deze terug geopend is.

HorecaComeback is er voor iedereen die de Belgische horeca wil steunen of wiens horecazaak moest gesloten worden door de maatregelen getroffen door de overheid omwille van COVID-19.

Sinds vrijdag 2 april kunnen consumenten een waardebon kopen voor hun favoriete zaak en deze gebruiken zodra deze terug opent. Horecazaken ontvangen de inkomsten van deze bonnen per direct. Met die extra cashflow kunnen ze hun vaste kosten (die doorlopen) deels betalen. Alle horecazaken in België kunnen zich gratis aanmelden en na goedkeuring opgenomen worden op het platform.

De horeca federaties, de Belgische Brouwers, drankenmerken (Carlsberg, Cécémel, Coca-Cola, Evian, Lipton, PepsiCo, Perrier, Schweppes, Spa) en andere bedrijven of organisaties steunen het project.

www.horecacomeback.be