Hydrolades Simone a soif!

vrijdag 28 juli 2017 —

Simone a soif!, opgestart in maart in 2016, is een Brusselse startup die innoveert in de markt van de dranken. Inderdaad, ze bieden dranken aan op basis van versgeperste groenten en fruit, water en stoom van planten (hydrolaten).

Simone a soif! is de enige onderneming die hydrolaten gebruikt in de samenstelling van haar dranken. Deze hydrolaten worden verkregen tijdens de distillatie van aromatische planten na scheiding van de etherische olie. Etherische oliën worden meer en meer gebruikt maar hydrolaten blijven weinig gekend.

De producties zijn seizoensgebonden, artisanaal en (de meeste ervan) biologisch gecertifieerd. Geen suiker, conserveermiddel, noch aroma's. Het uitzonderlijk lage suikergehalte natuurlijk aanwezig in de dranken maakt van Simone a soif! een van de minst gesuikerde dranken op de markt. Simone a soif! kan apart of in een cocktail gedronken worden, in combinatie met sterke drank.

De drank bestaat in 4 smaken (Konkommer Mint, Appel Geranium, Peer Strobloem en Aardbei Melisse) in glazen flessen van 1L, van 33cl en in bag-in-box van 5L.

www.simoneasoif.be