Koop bij uw lokale drankenwinkel

maandag 2 november 2020 —

Op 2 november hebben we het persbericht hieronder naar de pers gestuurd.

Uw lokale drankenwinkel blijft open!  De uitbaters zorgen ervoor dat je op een volledig veilige en snelle manier uw dranken kunt aankopen.

Bij de eerste lockdown is gebleken dat de consumenten ten zeerste waardeerden dat je geen lange wachtrijen had en alle maatregelen genomen werden om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.  Ook de parking vlakbij de ingang van de winkel werd sterk gewaardeerd. 

Het ruim assortiment aan dranken, gaande van bieren en frisdranken over wijnen en  alcoholische dranken spreekt de consumenten aan. Melkproducten, thee en koffie kan je er eveneens vinden.

Het personeel krijgt  opleidingen over de aangeboden producten en kan je bijstaan bij je keuze.

Tevens ondersteun je de lokale economie.  Veel drankenwinkels leggen zich toe op het aanbieden van lokale en regionale  producten.  Op die manier ondersteun je de producenten en toeleveranciers uit de regio. Samen met de uitbaters van de drankenwinkels creëren ze tewerkstelling in eigen regio.

Je verkleint je ecologische foodprint door dranken te kopen in de drankenwinkels. Ze onderscheiden zich van de andere distributie kanalen omdat ze kampioen zijn in het aanbieden van dranken in gewaarborgde verpakking.  Dit is de meest milieuvriendelijke verpakking.  Weet je dat een gewaarborgde fles 30 keer opnieuw gevuld wordt? 

Je dranken aankopen bij de lokale drankenwinkel biedt heel wat voordelen en je ondersteunt de lokale economie.