Lemonaid & ChariTea: how drinking helps

vrijdag 25 januari 2019 —

Sinds 20 januari is Jet Import exclusief verdeler van Lemonaid en ChariTea voor de Belgische en Luxemburgse markt en kunt u deze frisdranken bij Jet Import bestellen.

Lemonaid & ChariTea zijn er niet alleen om je dorst te lessen, ze leveren ook een bijdrage aan een goed doel. Behalve dat de frisdranken fairtrade gecertificeerd zijn, gaat er namelijk ook nog eens 5 cent per verkocht flesje naar een non-profit organisatie.

Deze biologische frisdranken bevatten uitsluitend natuurlijke en fairtrade ingrediënten

Lemonaid bestaat in 3 smaken: LIME (limoen), PASSION FRUIT(passievrucht, limoen en mango) en BLOOD ORANGE (bloedappelsien, pompelmoes en kersen).

ChariTea bestaat in 4 smaken: MATE (zwarte thee en maté thee), RED (rooibos en passievrucht), BLACK (zwarte thee en limoen) en GREEN (groene thee en gember).

Dankzij hun “Drinking helps principle’ zorgen Lemonaid en ChariTea ervoor dat er 5 cent per verkocht flesje rechtstreeks naar hun non-profit-organisatie gaat. Deze organisatie richt zich volledig op ontwikkelingsprojecten voor de lokale boerengemeenschappen die de ingrediënten voor de dranken produceren.

www.jetimport.be