Liefmans herlanceert Yell’Oh

vrijdag 14 juni 2019 —

Brouwerij Liefmans (her)lanceert het fruitige apero-bier Yell’Oh… mét aangepaste smaak. Twee jaar geleden zag dit fris apero-bier met een fruitige bite en een zomerse gele look het licht.

Op basis feedback van Liefmans fans gingen de brouwers de afgelopen maanden aan de slag om het recept verder te verfijnen en dat leverde een gloednieuwe mix op. Yell’Oh heeft nog steeds dezelfde frisse uitstraling en de hoofdingrediënten bleven ongewijzigd maar werden mooi in balans gebracht. De fruitige smaak van appel en de exotische accenten van limoen, ananas, vlierbloesem en basilicum werden vermengd tot een verrassend frisse drank met een kruidige touch. Serveer de Liefmans Yell’Oh on the rocks, heerlijk om extra te genieten tijdens de aankomende warme lentedagen!

Dankzij het lage alcoholpercentage van 3,8 % is Yell’Oh ook zeer doordrinkbaar. Yell’Oh staat, volgens de brouwerij, voor een nieuwe bier met apéro-ervaring. De verpakking van Yell’Oh blijft dezelfde : een wit & geel gestreept flesje met een trendy design. Liefmans Yell’Oh heeft een alcoholpercentage van 3,8% en een mooie, heldere gele kleur.

Bron: Café & Bistro 

www.liefmans.be