Liefmans nu ook Alcoholvrij!

vrijdag 17 januari 2020 —

Bieren en drankjes met een laag of zonder alcoholpercentage worden steeds populairder en horen bij een gezondere en bewuste levensstijl. Al dan niet tijdens Tournée Minerale of Dry January. Wie wil genieten van een lekker alcoholvrij aperitief, kan dat vanaf januari 2020 ook met het Belgische Liefmans. Liefmans Fruitesse Alcoholvrij is te koop bij de drankenhandelaar en kan besteld worden in je favoriete café, bar of restaurant.

De Liefmansbrouwers in Oudenaarde zijn zich bewust van die stijgende trend én de toenemende vraag  en gingen met veel plezier aan de slag om het populaire apéro-bier Liefmans Fruitesse ook in een alcoholvrije versie te brouwen. Het resultaat: dezelfde intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen, maar alcoholvrij.

Voor het brouwen van de Liefmans Fruitesse Alcoholvrij gaan de brouwers op dezelfde manier te werk als voor de klassieke Fruitesse (mét alcohol dus). Alleen zetten zij de gisting tijdig stop, zodat het fruitbier alcoholvrij blijft én de smaak en het typische karakter van de Liefmans Fruitesse ook bewaard blijven. De samenstelling en de kleur zijn bijna identiek: de Liefmanslover zal dus zeker en vast ook de alcoholvrije variant van zijn favoriet bier kunnen smaken, maar ook newbies krijgen zo de kans om de Fruitesse te proeven en zullen het fruitige alcoholvrije bier zeker kunnen appreciëren.

www.liefmans.be