Ludo Geurden nieuwe voorzitter Horeca Vlaanderen

vrijdag 11 september 2020 —

Woensdag 2 september was een belangrijke dag voor Horeca Vlaanderen. Na enkele maanden uitstel werd het jaarverslag van 2019 voorgesteld, met mooie financiële resultaten en een constante ledengroei. Een terugblik op een goed jaar, vlak voor corona dus. Een ander belangrijk moment was de voorzittersverkiezing, waarbij een opvolger is gezocht voor huidig voorzitter Filip Vanheusden. Limburgs ondernemer Ludo Geurden neemt nu de fakkel van hem over! Tot nu toe was hij al voorzitter van Horeca Limburg en zaakvoerder en eigenaar van boetiekhotel en restaurant Mardaga in As.

Ludo Geurden: “Ik ben vereerd de positie van voorzitter te mogen opnemen en zal er volop voor gaan om alle horecaondernemers uit deze crisis te krijgen. Ik wil Filip Vanheusden bedanken voor zijn goede werk. Ik zal er alles aan doen om te zorgen voor continuïteit die hij creëerde, voortgezet wordt, met verwezenlijkingen voor alle kamers van ons huis.”

CEO Matthias De Caluwe: “Ik wil uittredend voorzitter Filip Vanheusden hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en alle kansen. En een grote welkom aan onze nieuwe voorzitter Ludo Geurden! Ik kijk uit naar fijne jaren samen, waarin we samen de horeca uit de coronacrisis zullen hijsen. Vandaag was een speciale dag voor onze federatie. We hebben teruggeblikt op een 2019 jaar met goede resultaten, en kijken energievol uit naar de komende periode waarin we alle kamers van ons huis mee uit de crisis zullen sleuren.”

www.horecavlaanderen.be