Nathalie Poissonnier is de nieuwe directeur van de Belgische Brouwers

vrijdag 7 september 2018 —

Op 3 september start Nathalie Poissonnier als directeur van de Belgische Brouwers. Zij zal de belangen van de groeiende groep van Belgische brouwerijen behartigen in nauwe dialoog met stakeholders als de overheid, de media, horeca, belangengroepen, … en het grote publiek. Het is de eerste maal dat een vrouw aan het hoofd komt van één van de oudste beroepsverenigingen van ons land.

Nathalie heeft een opleiding genoten in Marketing in Leuven en Brussel. Sinds 2004 werkte zij voor verschillende federaties en beroepsverenigingen: Essenscia (chemie), bio.be (biotechnologie), BDMA (direct marketing) en Sigma (materiaal openbare werken).

Nathalie Poissonnier: “De biersector is voor mij een fantastische uitdaging. Ik ben steeds gepassioneerd geweest door bier en ben dan ook fier mij te mogen inzetten voor de Belgische biercultuur, die wereldwijd door Unesco erkend is als immaterieel erfgoed. Ik kijk er naar uit om samen te werken met alle leden van de Belgische Brouwers in de continuïteit van wat mijn voorgangers verwezenlijkt hebben.”

De nieuwe directeur neemt op 3 september 2018 haar nieuwe functie op. Zij rapporteert aan de Raad van Bestuur van de Belgische Brouwers die voorgezeten wordt door Jean-Louis Van de Perre, wiens mandaat zopas verlengd werd voor 4 jaar.