OMERTA RUM: de sterke dranken partner van commerciële zender VIJF

vrijdag 22 februari 2019 —

Omerta Rum, van Stokerij Wilderen, heeft voorbije najaar een enorme boost gekregen en ook in 2019  zal dit succes worden verder gezet!!

Stokerij Wilderen heeft dan ook voor een stunt gezorgd: Omerta Rum wordt de dranken partner van de commerciële zender VIJF voor een periode van twee jaar.

Voor de kick-off zal Omerta Rum gekoppeld worden aan het bekende Temptation Island dat van start is gegaan op vrijdag 15 februari. Zowel billboards op televisie (voor, tijdens en na Temptation Island in FULL PRIMETIME), Youtube kanalen en sociale media (Vijf en Distilleerderij Wilderen & Jet Import) zullen uitdrukkelijk communiceren dat Omerta Rum verkrijgbaar is bij de betere Drankenhandel, jullie dus!

Op alle flessen van de nieuwe bottelingen zal een neklabel aanwezig zijn waarin de samenwerking tussen Omerta en Vijf duidelijk wordt.

Deze televisiecampagne en online communicatie via social media zal voor een enorme boost zorgen voor de verkoop in jullie winkel!

Wilderen en Jet Import vragen u enkel de beschikbare POS materiaal (mailing, affiches, flyer,…) omtrent Omerta en haar cocktails (o.a. Omerta Yellow Crush, met Red Bull Yellow Edition) te gebruiken. Verschillende merkbeschermers van VIJF en Temptation Island houden alle communicatie hieromtrent nauwlettend in het oog.

www.omerta-rum.com