Petrus Tradition krijgt een opfrisbeurt

woensdag 3 mei 2017 —

Brouwerij De Brabandere investeerde de laatste drie jaar veel energie op het vlak van innovatie en marketing. Na de naamswijziging van de brouwerij werden Bavik Super Pils, Kwaremont en Petrus Sours op de markt gebracht in lijn met de waarden van de brouwerij: mensen gedreven door passie, waarde gedreven authenticiteit en innovatie in kwaliteit.

Nu kan het traditionele gamma van Petrus uiteraard niet achterblijven en werden de brouwrecepten en branding onder de loep genomen. Zo werden de smaken van deze klassiekers op punt gezet en het verhaal achter de merken verscherpt, met focus op onze traditionele koperen brouwketels.

Petrus bestaat op heden uit 2 families: Petrus Sours die zich profileren als dé referentie op vlak van zure foederbieren met Petrus Roodbruin, Petrus Aged Pale en Petrus Aged Red. Daarnaast is de brouwerij uiteraard ook fier op de rol die zijn klassieke Belgische versies spelen in de markt.

Mensen nemen immers steeds minder tijd voor zichzelf. Ze laten zich vaak leven door hun werk en de omgeving rondom. De tijd voor vrienden, familie of zichzelf moeten daarom intens beleefd worden. Petrus Tradition biedt hiervoor 3 vernieuwde recepten, waardoor de beleving en smaak voor een extra dimensie zorgt. Net die momenten moeten we koesteren waarbij de balans moet teruggevonden worden, zowel in het leven als in een schitterende glas bier. Want dit is net waarin Petrus Tradition uitblinkt, vasthouden aan de originele filosofie van de brouwkunst waarbij met de grootste aandacht voor kwaliteit nooit een compromis gesloten wordt! Net daarom zijn Petrus Blond, Dubbel en Tripel zo mooi in balans en bieden ze de welverdiende beloning die iedereen koestert na een drukke werkdag! Onthaasting uit een brouwketel heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Drie uitgesproken en karaktervolle smaken, om elke gelegenheid net iets intenser te beleven. Petrus Tradition zorgt voor een perfecte balans in smaak en leven waardoor je van ieder moment kan genieten met dank aan onze koperen brouwketels!

www.brouwerijdebrabandere.be