Schrijf tijdig in voor de Dag van de Drankenhandelaar!

dinsdag 24 oktober 2017 —

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen om deel te nemen aan de 8de editie van de Dag van de Drankenhandelaar. Dit evenement wordt elk jaar tijdens het 4de weekend van november georganiseerd en zal dit jaar dus plaatsvinden tijdens het weekend van 24, 25 en 26 november 2017. Deze dag is bestemd om onze sector in de kijker te plaatsen (aandacht van de consument, maar ook van de media, de producenten...). ABInBev voorziet alvast een nationale actie naar aanleiding van de Dag van de Drankenhandelaar.

U bent volledig vrij om te bepalen of u een of meerdere dagen deelneemt en welke acties u tijdens dit weekend lanceert om uw klanten extra in de watten te leggen. Enkele voorbeelden zijn degustaties, blindproeverijen, workshop bier tappen, een geschenk voor elke klant, tapasbar,… Net zoals vorige jaren, zullen wij de producenten uitnodigen om u te ondersteunen tijdens dit weekend. Aarzel dus zeker ook niet om uw vertegenwoordigers de komende weken aan te spreken hierover! ABInBev zal per deelnemende handelaar voorzien in 3 table-displays met elk 24 Jupiler steak-plates. Elke klant krijgt 1 steak-plate bij aankoop van 1 bak Jupiler 24x25cl. 

U kan inschrijven voor de Dag van de Drankenhandelaar door hier het inschrijvingsformulier te downloaden en terug te sturen aan info@febed.be.  

Uiteraard zullen wij de actie eveneens aankondigen via onze website en Facebook. We moedigen ook iedereen aan om foto’s van de verschillende initiatieven te posten op onze Facebookpagina. Op die manier kunnen we tonen aan de buitenwereld dat een drankenhandelaar vandaag heel wat de bieden heeft!

Voor de 7de keer zal FEBED naar aanleiding van de Dag van de Drankenhandelaar een aantal awards uitreiken op het vernieuwde Congres – vanaf 2018 het FEBED FORUM. Deze awards zullen worden uitgereikt aan de meest originele initiatieven en acties die door jullie worden ondernomen naar aanleiding van de Dag van de Drankenhandelaar. U kan hier het inschrijvingsformulier downloaden.

Een jury van “Mistery Shoppers” zal gedurende het weekend de verschillende initiatieven ter plekke komen bekijken.

Wij rekenen op uw deelname! Indien u nog vragen zou hebben, aarzel zeker niet ons te contacteren!