Smeets Crème Brûlée: Bruggeman serveert uw favoriete dessert in een borreltje

vrijdag 23 oktober 2020 —

Smeets, het iconische jenevermerk met roots die teruggaan tot 1921, staat synoniem voor Hasseltse jenever van uitmuntende kwaliteit. Deze kwaliteit vind je terug in het rijke assortiment aan graan-, vruchten- en crèmejenevers. Het merk Smeets is sinds 2011 in handen van de firma Bruggeman-La Martiniquaise.

Naar jaarlijkse traditie lanceert het Belgische Jenevermerk Smeets een nieuwe zoete smaak in zijn gamma ‘Fruit & Creams’. Liefhebbers van het dessert Crème Brûlée kunnen alvast hun hart ophalen, want Smeets heeft een likeur (17% vol.) ontwikkeld met de smaak van deze lekkernij. Uniek in de markt én vanaf heden verkrijgbaar! Serveer de smeuïge, smaakvolle Smeets crèmejenevers puur, met crushed ice of heerlijk over een bolletje ijs naar keuze.

Andere nieuwigheid bij Bruggeman: een nieuwe verpakking voor Peterman

Volgend jaar viert Peterman zijn 100e verjaardag en daarom steekt het Belgische merk alvast in een nieuw schitterend jasje!

Letterlijk, want dankzij het gebruik van een blits zilveren etiket vallen de flessen nog beter op in het schap én bij jou thuis.

De verpakking van de Graan en Vruchten werd aangepast, waarbij de focus lag op zichtbaarheid en leesbaarheid, afgewerkt met een vleugje Belgische trots!

Uiteraard werd het originele recept én de gekende kwaliteit behouden, zodat elke fan kan blijven genieten van zijn favoriete Peterman.

Peterman drinkt heerlijk PUUR of in de MIX !

 

 

 

www.bruggeman.be