Spadel isoleert Fost Plus bijdrage vanaf 1 september 2017

vrijdag 14 juli 2017 —

Alle bedrijven die huishoudelijke verpakkingen op de markt brengen zijn verplicht lid van Fost Plus. Fost Plus is verantwoordelijk voor de inzameling en recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België.

Leden van Fost Plus betalen jaarlijkse een bijdrage voor het inzamelen, sorteren en recycleren van de huishoudelijke verpakkingen. Het bedrag van de bijdrage hangt af van het type en de hoeveelheid verpakkingen die op de markt worden gebracht.

Tot nu toe maakte de Fost Plus bijdrage integraal deel uit van het tarief dat werd aangerekend aan de klanten van Spadel. Vanaf 1 september verandert dit en wordt de Fost Plus bijdrage uit het tarief gehaald. Dit heeft uiteraard een impact op de kortingen die u dan als klant zal ontvangen. Spadel engageert zich om de impact van deze operatie te neutraliseren zodat u geen financieel nadeel zal ondervinden van deze operatie. Wanneer in de toekomst de Fost Plus bijdrage wijzigt zal deze dus geen invloed hebben op de tariefprijs voor de drankenhandelaars. Voor meer informatie kan u terecht bij Koen Van Parys via k.vanparys@spadel.com of via gsm 0477/630.319.