Toer de Geuze 2019

vrijdag 26 april 2019 —

De Toer de Geuze is een tweejaarlijks evenement waarbij de lambiekbrouwerijen en gueuzestekerijen, gelegen in hartje Pajottenland en Zennevallei, en daarmee eigen zijn aan de streek, hun deuren openzetten voor het grote publiek. Deze 8 brouwerijen zijn de enigen die overblijven in heel de wereld. De 12de editie van de Toer de Geuze zal plaatsvinden op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2019.

De volgende brouwerijen en stekerijen zullen hun deuren openen op zaterdag én zondag: Boon, De Cam, De Troch, Hanssens, Lindemans, Mort Subite, Oud Beersel, Tilquin, Timmermans alsook het bezoekerscentrum De Lambiek. De Cam, Hanssens en Mort Subite zijn enkel open op zondag.

Tijdens de Toer de Geuze moet je niet betalen om de deelnemende brouwerijen, stekerijen en het bezoekerscentrum De Lambiek te bezoeken. DE TOEGANG IS OVERAL GRATIS. Je moet ook niet reserveren om een brouwerij of stekerij te bezoeken. 

Gedurende het hele weekend kan iedereen die wil per bus of per fiets alle brouwerijen bezoeken en getuige zijn van het brouwen en degusteren van lambiek en meer te weten komen over dit eigenzinnige, oeroude en complexe bier. Elke brouwerij verzorgt zelf zijn eigen randanimatie, wat varieert van proeverijen en workshops tot food trucks en kinderanimatie.

Op maandag 06/05 organiseert Brouwerij Lindemans tevens een B2B-dag, waarbij ze hun klanten uitnodigen voor een rondleiding in de brouwerij, deelname aan de Blend Your Own Gueuze Experience en een lunchbuffet. Hun gidsen en experten zullen ter plaatse zijn om de mensen met raad en daad bij te staan bij al hun vragen. Daarnaast zullen er food trucks, een volledig uitgeruste bar, en een Lindemans shop zijn. Bovendien zullen de mensen kunnen profiteren van een unieke ervaring, namelijk een sky-degustatie een goede 60m in de lucht! 

www.horal.be/toer-de-geuze

Brouwerij Lindemans, Lenniksebaan 1479 1602 Vlezenbeek www.lindemans.be