Triporteur Nipple

donderdag 11 oktober 2018 —

BOMBrewery lanceert een nieuw bier. Het gaat om de Triporteur Nipple: een naakte versie van de klassieke Belgische bierstijl tripel.

De Triporteur Nipple is het elfde bier in de Triporteurreeks. Met zijn tripel bewandelt moutbakker en brouwer Bert Van Hecke deze keer meer traditionele paden. Toch mag de bierliefhebber ook nu weer iets speciaals verwachten.
Unieke BOM-mout en Belgische hop geven de Nipple een elegante en sexy zoetigheid en een heerlijk, natuurlijk aroma. Met de licht aangebrande naam wil BOMBrewery de aandacht trekken voor zijn naakte versie van de klassieke
Belgische schoonheid die de tripel is.

De Nipple komt op de markt amper een half jaar na de lancering van de Basta. Dit bier werd gebrouwen op basis van pasta en tomaten en vormde op zichzelf een nieuwe bierstijl: de Italian Pasta Ale (IPA). Met de snelle lancering van de Nipplewil de brouwer bewijzen dat er ruimte is in de Belgische biermarkt voor vernieuwing en creativiteit. Ook in klassieke bierstijlen.
De Triporteur Nipple wordt verdeeld vanaf 10 oktober en is beschikbaar in de betere drankenhandel en uiteraard ook in de beer shop van BOMBrewery zelf.

www.bombrewery.com - www.triporteurbier.be - www.facebook.com/Triporteur.BOMBrewery