Twee nieuwe FÏNLEY mocktails Spritz en Royal

woensdag 3 mei 2017 —

Voor al wie tijdens (én na) de feestdagen graag op gastronomische ontdekkingstocht gaat, hebben we uitstekend nieuws. FÏNLEY verrast met twee feestelijke nieuwe ‘mocktails’ op de kaart: caloriearm en ready-to-serve, maar minstens even stijlvol als hun meer geestrijke broertjes. Bovendien met een Belgisch tintje, want FÏNLEY wordt ontwikkeld in het R&D center van Coca-Cola in Anderlecht – na Atlanta het grootste innovatiecentrum van de groep.

De eindejaarsfeesten komen in zicht, en dan is het voor heel wat mensen weer zoeken naar lekkere, originele drankjes om hun gasten te verwennen. Chefs, bartenders en mensen thuis experimenteren steeds vaker met alcoholvrije recepten. Ook FÏNLEY, de speciaal voor volwassenen ontwikkelde caloriearme ‘fijne bubbels’, pakt uit met 2 nieuwe mocktails: FÏNLEY Spritz (een licht bittere Italiaanse twist van bloedsinaasappel) en FÏNLEY Royal (feestelijke bubbels met een toets van witte druif en pompelmoes).

Op amper twee jaar tijd heeft FÏNLEY een stevige stek veroverd als caloriearm en alcoholvrij alternatief voor volwassenen. “Niet toevallig, want met ouder worden zoeken we meer de verfijnde smaak en subtielere bubbels op”, beaamt Anouk. “En dat is precies wat FÏNLEY doet. Bovendien enkel met natuurlijke aroma’s, zonder toegevoegde bewaarmiddelen en gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong”. FÏNLEY kwam het eerst op de markt in 2014 met de smaken pompelmoes-bloedappelsien en citroen-vlierbloesem, gevolgd door sinaasappel-cranberry.

FÏNLEY Spritz en FÏNLEY Royal zijn beschikbaar sinds mid-november in blikjes van 250 ml.

www.cocacolabelgium.be