Vergeet de FEBED ledenvoordelen niet!

donderdag 22 november 2018 —

FEBED werkt samen met Liantis, Trends Business Information, Accent en Atrium. Leden van FEBED krijgen interessante kortingen bij de verschillende partners!

Dankzij het partnership tussen FEBED en Atrium genieten zowel leden als niet FEBED leden van voordelige tarieven:

  • FEBED-lid ingeschreven via open agenda à 110€ per persoon of 1.075€/dag voor groepen
  • Niet FEBED-lid ingeschreven via open agenda à 140€ per persoon of 1.175€ voor groepen

Alle diverse modules en thema’s zijn terug te vinden via de website van Atrium onder de rubriek code 95 www.atriumopleidingen.be/vakbekwaamheid-code-95

Trends Business Information biedt hoogwaardige informatie over alle Belgische en buitenlandse bedrijven, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. U geniet als FEBED lid een korting van 10% op de Trends Top Loginformules via www.trendstop.be/febed. Ook kan u via FEBED intekenen op kredietrapporten met een financiële analyse van (potentiële) klanten.

Dankzij de samenwerking met Liantis wil FEBED zijn leden nóg beter informeren en ondersteunen op alle vlakken van hun HR-beleid. Liantis biedt immers ondersteuning van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot concreet HR-advies. Zo kunnen FEBED-leden zich concentreren op wat écht telt, en dat is en blijft ondernemen.

De samenwerking tussen Accent en FEBED zorgt er voor dat leden van FEBED interessante info en voorwaarden zullen kunnen bekomen. Accent is een belangrijke nationale speler en heef een aantal innovatieve diensten ter beschikking voor de drankenhandelaars. Tegelijk zal Accent FEBED voorzien van cijfers om de interim activiteiten in de sector in kaart te brengen.