Vergeet de FEBED ledenvoordelen niet!

vrijdag 20 december 2019 —

FEBED werkt samen met Liantis, Trends Business Information, Accent en Atrium. Leden van FEBED krijgen interessante kortingen bij de verschillende partners!

Dankzij het partnership tussen FEBED en Atrium genieten zowel leden als niet FEBED leden van voordelige tarieven:

  • FEBED-lid ingeschreven via open agenda à 110€ per persoon of 1.075€/dag voor groepen
  • Niet FEBED-lid ingeschreven via open agenda à 140€ per persoon of 1.175€ voor groepen

Alle diverse modules en thema’s zijn terug te vinden via de website van Atrium onder de rubriek code 95 www.atriumopleidingen.be/vakbekwaamheid-code-95

Met Trends Business Information bieden wij, vanaf 2020, rapporten die jullie zullen helpen bij het beheer van uw klantenrekeningen en informatie zullen verschaffen over de kredietwaardigheid van potentiële nieuwe klanten. Met uw lidmaatschap krijgt u automatisch toegang tot deze rapporten.  Door als beroepsfederatie aan te sluiten, hebben we zeer gunstige voorwaarden kunnen bedingen die je als individueel bedrijf niet kunt bekomen.  De toegang tot deze rapporten zit vervat in uw lidmaatschap.

Dankzij de samenwerking met Liantis wil FEBED zijn leden nóg beter informeren en ondersteunen op alle vlakken van hun HR-beleid. Liantis biedt immers ondersteuning van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot concreet HR-advies. Zo kunnen FEBED-leden zich concentreren op wat écht telt, en dat is en blijft ondernemen.

De samenwerking tussen Accent en FEBED zorgt er voor dat leden van FEBED interessante info en voorwaarden zullen kunnen bekomen. Accent is een belangrijke nationale speler en heeft een aantal innovatieve diensten ter beschikking voor de drankenhandelaars. Tegelijk zal Accent FEBED voorzien van cijfers om de interim activiteiten in de sector in kaart te brengen.