An Vermeulen volgt Etienne Gossart op bij Coca-Cola European Partners

vrijdag 26 juni 2020 —

Vanaf 1 augustus wordt de Antwerpse An Vermeulen de nieuwe 'country director' voor België en Luxemburg bij Coca-Cola European Partners, de bottelaar van de Coca-Cola Company. Zij volgt Etienne Gossart op, die op groepsniveau de koffie-business gaat uitbouwen.

An Vermeulen werkt al twintig jaar bij het bedrijf: ze ging in 2000 recht van de schoolbanken aan de slag bij CCEP als stagiaire in Parijs en klom van daaruit snel op naar zeer diverse functies. In 2014 werd ze 'VP Field Sales' Belux en in 2016 zette ze die rol verder in Groot-Brittannië, waar ze de organisatie transformeerde. Vorig jaar keerde ze terug naar België als 'director home', verantwoordelijk voor de retailtak.  

"Een hele uitdaging, zeker in deze coronatijden", zegt ze. "Maar ik ben er zeker van dat we samen met onze 2.200 collega’s en onze grote en kleine, nationale en internationale klanten lokaal het verschil kunnen maken en kunnen werken aan een duurzame toekomst."

Huidig directeur Gossart is blij met zijn opvolgster: "Ik werk al heel wat jaren met An samen vanuit verschillende functies. Ze is zeer sterk in creatief en strategisch denken en combineert dat ook nog eens met sterk, menselijk leiderschap. De perfecte match voor deze job. Ik draag dus met zeer veel vertrouwen de fakkel over."

Gossart zelf wordt op 1 augustus 'VP Group Hot Beverages' Vanuit deze rol zal hij op groepsniveau de koffie-business verder uitbouwen, met als grote ambitie om wereldwijd de leider te worden in koffie. "Ik ben bijzonder tevreden met deze nieuwe opportuniteit om een krachtige business op Europees niveau te ontwikkelen in de gigantische koffiemarkt, die toch een relatief nieuwe categorie is voor ons", zegt Gossart over zijn nieuwe rol.

www.coca-cola.be