Vintense Ice

vrijdag 21 juni 2019 —

Vintense pakt uit met zijn alcoholvrije assortiment cocktails Vintense Ice. De mocktails bestaan uit een mengeling van vruchten, kruiden, specerijen en alcoholvrije schuimwijn, en zijn erg laag in calorieën.

Het Vintense Ice-assortiment bestaat uit 3 varianten (75 cl en 20 cl), perfect als alcoholvrij alternatief voor de grote klassiekers:

  • Bellini: De tijdloze klassieker. Vintense Fines Bulles met perzikenpulp – een verrassend zachte 0.0 % ALC. cocktail. Vintense ICE Bellini: dat zijn bubbels, perzikenpulp en enkele ijsblokjes voor een zalig fris en licht Dolce Vita gevoel.
  • Hugo: Hierop hebben we heel lang gewacht! Een vleugje vlierbloesem, citroen, muntblad, Vintense Fines Bulles Wit, meer moet dat niet zijn! Met lengten voorsprong de meest verfrissende 0.0% ALC cocktail! Geurig, zacht, sprankelend en licht; met Vintense ICE Hugo proeft u het hele jaar lang de zomer.
  • Americano Spritz: De hartendief. Als kruiden, specerijen en de bitterheid van Americano gecombineerd worden met bubbels en Spritz … dan resulteert dit in een subtiele mix van smaken. En Vintense Fines Bulles Wit, die er een onweerstaanbare frisse toets aan geeft.

www.vintense.be