AsterX Dranken kiest voor DrinkMaster bedrijfssoftware van SDE

vrijdag 13 november 2020 —

Inforeportage

AsterX Dranken, met winkels in Boom, Bornem en Waarloos, wil haar groei verderzetten door de bedrijfsadministratie te optimaliseren met de ERP-software DrinkMaster. De software zal niet alleen de logistiek en winkelbeleving ondersteunen, maar ook de wijndistributie-activiteit van de groep vergemakkelijken.

DrinkMaster is online bedrijfs- en kassasoftware voor de dranken- en wijnhandel. Het is een gebruiksvriendelijk ERP-systeem op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central dat al bij tientallen bedrijven in de drankensector draait. Bedrijven als Brasserie Vanuxeem, D-Drinks, Bierhandel De Wilde, Vandermolen, De Wijnkelder en Bierhalle Melle rekenen op DrinkMaster om hun bedrijf efficiënt te laten draaien.

AsterX Dranken (www.asterx.be) is een lokale en 100% familiale drankenhandel die lid is van de aankoopvereniging Prik&Tik. In de verschillende winkels vind je een ruim aanbod dranken voor eigen gebruik, geschenken en feesten. Daarnaast rijden er verschillende vrachtwagens op een wekelijkse levertoer voor dranken en het feestmateriaal dat wordt verhuurd. Zowel particulieren, bedrijven, verenigingen, horecazaken, scholen, ziekenhuizen en andere openbare instellingen rekenen voor hun dranknoden op AsterX. Rond de eeuwwisseling startte het bedrijf ook met handel in Zuid-Afrikaanse wijnen.

DrinkMaster is toegespitst op de drankensector met specifieke functionaliteiten zoals accijnsbeheer, flexibel artikel- en leeggoedbeheer en een optionele geïntegreerde kassa-module. De software werkt zowel op smartphone, tablet als pc of Mac. De basis van boekhouding, aankoop, verkoop en voorraadbeheer wordt aangevuld met extra modules zoals planning & dispatching, verhuur van materialen, EDI en onder andere e-commerce & webshops.

Voor meer informatie of een demo van DrinkMaster kan je contact opnemen met DrinkMaster adviseur Jany Schamelhout, via jany.schamelhout@sde.be. Of boek gewoon rechtstreeks je afspraak door klikken op deze link.

Inforeportage Drinkmaster