Coca-Cola light taste Pineapple

vrijdag 6 december 2019 —

Coca-Cola light taste lanceert exotische nieuwe smaak om de winterblues tegen te gaan: Coca-Cola light taste Pineapple.

De dagen worden korter, de nachten langer en de temperaturen lager.  Des te meer redenen om in te zetten op kleine, gezellige momentjes die ons met z’n allen door de koude winterdagen helpen. Coca-Cola light taste zet namelijk volop in op die zorgeloze, vrije momentjes die het leven zo leuk maken. En dat gaat hand in hand met de nieuwe Coca-Cola light taste Pineapple: een heerlijke, exotische variant die de winterblues helpt tegengaan en meteen ook het allereerste nieuwe product van Coca-Cola waarvan de multipack blikjes in karton in plaats van plastic verpakt wordt. Deze kartonnen verpakkingen passen in de ambitie om stap voor stap alle onnodige of moeilijk te recycleren plastic uit Coca-Cola’s portfolio te verwijderen.

Na de lemon-variant werden eind vorig jaar 2 nieuwe smaken gelanceerd: Exotic Mango en Ginger Lime. Nu mag het gamma een vierde variant verwelkomen: Coca-Cola light taste Pineapple. Met deze verrassende exotische smaak wil Coca-Cola ons opnieuw laten genieten van hun iconische light-versie. Anouk Van Hauteghem, marketing director bij Coca-Cola Services: “We weten dat consumenten vragende partij zijn om steeds vaker verrast te worden. Met deze nieuwe variant willen we die keuze aanbieden. Alleen zo kunnen we blijven beantwoorden aan de sterk evoluerende marktvraag. Dat past perfect binnen onze ambitie om een Total Beverage Company te worden, waarbij we investeren in innovatie om ons aanbod uit te breiden en zo een drankje voor elk moment van de dag te kunnen aanbieden.”

Begin oktober werd het reeds bekendgemaakt: dankzij twee nieuwe verpakkingsinstallaties in Gent wordt de plasticfolie, die gebruikt werd Gent rondom blikjes, vervangen door karton bij zo’n 29 varianten. Coca-Cola light taste Pineapple het eerste nieuwe product is dat in karton verpakt wordt. Deze verpakking zal vanaf nu ook toegepast worden op de andere light-smaken.