Dag van de Drankenhandelaar

vrijdag 24 november 2017 —

Dit weekend organiseert FEBED de Dag van de Drankenhandelaar. In totaal nemen 93 winkels deel aan dit event. 21 onder hen zijn kandidaat om een Award in de wacht te slepen. Zij zullen gedurende het weekend een bezoek krijgen van de jury. Op basis van wat de jury ziet ter plaatse zal nadien een rangschikking worden opgemaakt en zal er een winnaar gekozen worden onder de deelnemers.

De winnaars van de Awards en de Bronzen Pint zullen bekend gemaakt worden op het vernieuwde FEBED FORUM in 2018. Meer informatie hierover zal u binnenkort ontvangen.

Een overzicht van alle deelnemers kan u raadplegen via Google Maps. We moedigen ook iedereen aan om foto’s van de verschillende initiatieven te posten op onze Facebookpagina. Op die manier kunnen we tonen aan de buitenwereld dat een drankenhandelaar vandaag heel wat de bieden heeft!

De Dag van de Drankenhandelaar is bestemd om onze sector in de kijker te plaatsen (aandacht van de consument, maar ook van de media, de producenten...).

We herinneren jullie er ook aan dat Freedom voorziet in een foldertussenkomst van 100 € (excl. BTW) aan die deelnemers die de Freedom Pils in promotie zetten. Let op, de tussenkomst zal alleen uitbetaald worden indien u ons het bewijs aanlevert van de folder waarin u reclame maakt voor de Freedom Pils (eigen folder of bijvoorbeeld via een advertentie in een lokale krant).