Dag van de Drankenhandelaar op 24, 25 en 26 november!

dinsdag 17 oktober 2017 —

FEBED organiseert voor de 8e maal op rij de Dag van de Drankenhandelaar op 24, 25 en 26 november 2017. Deze dag is bestemd om onze sector in de kijker te plaatsen (aandacht van de consument, maar ook van de media, de producenten,...). U bent natuurlijk volledig vrij om te bepalen of u een of meerdere dagen deelneemt en welke acties u tijdens dit weekend lanceert om uw klanten extra in de watten te leggen. Enkele voorbeelden zijn degustaties, blindproeverijen, workshop bier tappen, een geschenk voor elke klant, tapasbar,… Net zoals vorige jaren, zullen wij de producenten uitnodigen om u te ondersteunen tijdens dit weekend. Aarzel dus zeker ook niet om uw vertegenwoordigers de komende weken aan te spreken hierover!

Uiteraard zullen wij de actie eveneens aankondigen via onze website en Facebook. We moedigen ook iedereen aan om foto’s van de verschillende initiatieven te posten op onze Facebookpagina. Op die manier kunnen we tonen aan de buitenwereld dat een drankenhandelaar vandaag heel wat de bieden heeft vandaag!

Voor de 7de keer zal FEBED naar aanleiding van de Dag van de Drankenhandelaar een aantal awards uitreiken op het vernieuwde Congres – vanaf 2018 het FEBED FORUM. Deze awards zullen worden uitgereikt aan de meest originele initiatieven en acties die door jullie worden ondernomen naar aanleiding van de Dag van de Drankenhandelaar. Een jury van “Mistery Shoppers” zal gedurende het weekend de verschillende initiatieven ter plekke komen bekijken.

U hebt als drankenhandelaar gisteren via email de inschrijvingsformulieren ontvangen. Indien u deze niet hebt ontvangen kan u deze uiteraard ook krijgen door ons te mailen op info@febed.be.