De winnaars van de FEBED AWARDS 2020 zijn bekend!

vrijdag 2 oktober 2020 —

Vorig jaar is FEBED gestart met de nieuwe formule voor de FEBED Awards.  Er zijn drie categorieën waarvoor onze leden een dossier kunnen indienen: horeca, drinkcenters en innovatie algemeen. Het doel van deze FEBED Awards is het uitwisselen van goede praktijken tussen de leden. We hebben met onze federatie een uniek platform om positieve ervaringen te delen en van elkaar te leren.  Met de FEBED Awards willen we dit stimuleren. 

Voor deze tweede editie hebben we voor de drie categorieën zeer interessante dossiers ontvangen. In de FEBED News Magazine van september stelden we u al de kandidaten voor. De Awards werden tijdens ons Webinar van 28 september uitgereikt.

Hierna vindt u voor elke categorie de twee finalisten:

Horeca: Ets Daune-Habaru (Sainte-Marie sur Semois) en Bierhandel Schoentjes (Sint-Pieters Leeuw). De Award gaat naar Ets Daune-Habaru. Om de reportage op YouTube te bekijken, klik HIER.

Drinks: AsterX Dranken (Kontich) en Drinkcenter Oud-Turnhout. De Award gaat naar Drinkcenter Oud-Turnhout. Om de reportage op YouTube te bekijken, klik HIER.

Innovatie: Brasserie Maziers (Sensenruth) en Bierhandel Schoentjes (Sint-Pieters Leeuw). De Award gaat naar Brasserie Maziers. Om de reportage op YouTube te bekijken, klik HIER.