Eerste Webinar voor de leden van FEBED

vrijdag 2 oktober 2020 —

Maandag 28 september vond de eerste Webinar van FEBED plaats. Door de geldende Corona maatregelen, konden we dit jaar ons Forum niet laten doorgaan.  We vonden echter het belangrijk om met de leden rechtstreeks contact te hebben, vandaar de beslissing om op de voorziene datum van het FORUM een Webinar via ZOOM te organiseren.

Volgens de antwoorden op de enquête die we onder de deelnemers hebben georganiseerd, bestaat er geen twijfel dat dit type virtuele meeting zal worden herhaald, omdat bijna alle respondenten hun interesse in een reguliere organisatie hebben geuit.

De Webinar was ook de gelegenheid een reportage over de persconferentie en de Dag van de Drankenhandelaar 2019 te tonen. Via deze LINK kan u het filmpje op YouTube bekijken.

FEBED wil alle leden bedanken die deelnamen, alsook onze guest speakers, Bart Peeters en Filip Van Hoyweghen voor Spadel en Bjorn Roothaert voor Coca-Cola, en de sponsors die deze virtuele meeting ondersteunen: Brouwerijen Alken-Maes, Coca-Cola European Partner, Brouwerij De Hoorn (Swinkels Family Brewers) en Spadel.