The Musketeers presenteert eerste bier van nieuwe reeks Bucketlist-bieren

vrijdag 13 april 2018 —

De Belgische brouwerij The Musketeers lanceert in aanloop naar de opening van haar nieuwe brouwerij in het Waasland eind 2018 een gloednieuwe reeks in haar gamma. De Bucketlist Series is een reeks bieren die spraakmakend anders zijn: beperkt in oplage, crafty van smaak en tegelijk erg doordacht gemaakt. De reeks vormt de persoonlijke bucketlist van de brouwers, waarmee ze de bierliefhebber willen trakteren op een verrassende smaakbeleving.

Run Through A Field Of Wheat is een hoppige tarwe-IPA. Het bier is licht troebel, bleekblond en heeft een alcoholpercentage van 6%. De typische volmondigheid van tarwebieren is gecombineerd met een milde bitterheid van 35 IBU. Het aroma is kruidig/hoppig door de combinatie van het typische tarwe-aroma en het florale citruskarakter van de gebruikte hoppen.

De brouwerij staat bekend om zijn Troubadourbieren en de bieren uit de Belgian Legends Series. Het flagship van brouwerij The Musketeers is Troubadour Magma. Vandaag vind je haar bieren wereldwijd in de betere horecazaken en drankenhandels. De Bucketlist Series vormt de derde reeks bieren van de brouwerij. The Musketeers is een Belgische brouwerij die speciaalbieren met een uitzonderlijk en verrassend karakter ontwikkelt.

www.themusketeers.be